Een zonnestraaltje speciaal voor jou … van alle juffen en de meester van godsdienst en zedenleer!

Dag jongens en meisjes,
een aantal van jullie gaan nu al naar school. Het is wel allemaal een beetje anders: juffen en meesters met mondmaskers, kleinere klasgroepen, spelen in de bubbels,…
Het is allemaal weer wat wennen.
Er zijn ook nog de andere leerlingen, die nog niet naar school kunnen. Jullie werken thuis of in de noodopvang aan de opdrachten van de juf of meester. Jullie zijn het thuiswerken intussen wel al gewoon, maar jullie missen de school en de vriendjes natuurlijk ook.
We hebben hierover twee bundels gemaakt: eentje voor de leerlingen die al naar school gaan en een andere voor de leerlingen die nog van thuis werken. Jullie kunnen hierin eens opschrijven hoe jullie je voelen, wat je wel/ niet leuk vindt,…
Heel veel groetjes van ons allemaal!!!
Juf Rkeia, juf Jette, juf Fatima, juf Elke, juf Nele, juf Margon, juf Dimitra en meester Johan.