Oudercomité

De leden van het oudercomité zijn enthousiaste ouders die zich vrijwillig wensen in te zetten voor alle kinderen van de school. Dit door het opzetten van allerlei activiteiten o.a. bezoek van de paashaas, kermisritjes, hulp bij schoolactiviteiten, … .

Ze organiseren momenteel een winterwandeling, een carnavalsfuif en een pastaslag maar zijn altijd op zoek naar nieuwe, sprankelende initiatieven om ouders en kinderen een leuke tijd aan te bieden. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk maar brengen ook geld in het laatje om allerlei sponsoring te voorzien, die de kinderen van de school direct ten goede komen: o.a. speeltuigen, beamers, … . Tevens worden de zeeklassen ondersteund vanuit ons oudercomité. Dit alles gebeurt in SAMENWERKING met de school.

Voor het welzijn van de school is het zeer belangrijk een ruggensteun te hebben van alle ouders via een goed werkende oudervereniging. Een goede vertegenwoordiging van alle ouders maakt al het werk ook lichter en vooral: hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Daarom doen zij een beroep op u, ouders, sluit aan bij de oudervereniging! U kan kiezen om maandelijks de vergaderingen bij te wonen en uw stem te laten horen maar ook vrijblijvend de handen uit de mouwen steken op de activiteiten wordt enorm geapprecieerd!

Bij de start van het schooljaar stelt het oudercomité zich voor via de infoavonden. Voorzitter van de ouderraad is Kristof Thevissen.

Het oudercomité is ook actief aanwezig op Facebook: https://www.facebook.com/OudercomiteSBSDilsen

Mensen die graag lid willen worden van het oudercomité, kunnen zich aanmelden per e-mail via lutgarde.aerts@dilsen-stokkem.be of inge.otten@dilsen-stokkem.be