Ouderraad

De Stedelijke Basisscholen 1&2 bestaan niet enkel uit leerlingen, leerkrachten en directies! Er is ook een actieve en gezellige ouderraad die zich inspant om onze peuters, kleuters en lagere school kinderen een aangename tijd te bezorgen tijdens hun schoolcarrière.

Als ouderraad willen wij jullie spreekbuis zijn naar directie en leerkrachten toe. Samen maken we tijdens de vergaderingen regelmatig tijd om meningen te delen over nieuwe ideeën.

Om wat extra geld in het laatje te krijgen organiseren we verschillende activiteiten tijdens het schooljaar voor zowel groot als klein. Onze opbrengsten gaan integraal naar de school en/of de leerlingen.

Recente realisaties:

  • Beamers
  • Fluohesjes
  • Lego-dozen
  • Weldra speeltuig Erteveld

Ook zijn wij één van de sponsors tijdens de zeeklassen, paaseierenraap, sintgebeuren, proclamatie kleuters, proclamatie 6de leerjaar, 1ste communie, dag van de leerkracht, dag van de directeur, …

De ouderraad vergadert iedere eerste maandag van de maand om 20.00 uur in het lerarenlokaal van SBS1&2. Het lokaal is gelegen tussen het bureel van dir. Aerts en de ingang van de turnzaal. Te bereiken via speelsplaats SBS1 aan de Europalaan. Zou je ook graag eens een vergadering bijwonen of wens je meer informatie, neem dan contact op met de directie van onze school. De activiteiten van de ouderraad kan je terugvinden via de knop Agenda.
SBS1: lutgarde.aerts@dilsen-stokkem.be
SBS2: inge.otten@dilsen-stokkem.be

Als vergaderen echt je ding niet is zijn helpende handen tijdens één van onze activiteiten ook altijd welkom. Ben je bereid om een keer de handen uit de mouwen te steken, dan kan je dit ook kenbaar maken bij de directie of een lid van de ouderraad. Als we dan handen tekort komen zullen we zeker contact met je opnemen! Alvast bedankt!

“GELUKKIGE KINDEREN = GELUKKIGE OUDERS!”